banner

Nieuwe activiteit in Inlooppunt Oisterwijk


Vindt u het leuk om zelf iets te maken? Dan bent u voortaan elke tweede dinsdagmiddag van de maand van harte welkom bij het Inlooppunt aan de Kerkstraat 48. Onder de deskundige leiding van een enthousiaste nieuwe groep vrijwilligers gaat u aan de slag om met een prachtig resultaat aan het einde van de middag naar huis te gaan. Een kopje koffie of thee hoort daar vanzelfsprekend bij. De bedoeling is dat hetgeen u maakt in één middag klaar is. Wel zo leuk.

Wat gaan we doen?
U kunt hierbij denken aan het maken van een portemonneetje, een gebakje van stof of bijvoorbeeld het versieren van een waxinelichthouder. We proberen zo veel mogelijk in te spelen op de seizoenen en starten daarom al op 13 november al met het maken van kerstkaarten. U hoeft echt niet heel creatief te zijn om mee te doen, de vrijwilligers zijn er om te helpen en hebben voorbeelden paraat. Wel is het belangrijk dat u het leuk vindt om in groepsverband iets te maken met uw handen. Mocht u zelf ideeën hebben, dan horen we dat natuurlijk graag!

Zet deze datum in uw agenda

Mooie creaties

Dinsdag 13 november a.s. tussen 14.00 en 16.00 bij het Inlooppunt, Kerkstraat 48.  De vrijwilligers staan voor u klaar en voor materiaal wordt gezorgd. Doe mee. U bent van harte welkom!

Aanmelden
Aanmelden kan per email bij ingridoosterling@contourdetwern.nl Telefonisch 013-5284080/06-17163091 (tijdens kantooruren)

Vervoer
Mocht het voor u een probleem zijn om naar het Inlooppunt te komen, dan kan in overleg gekeken worden naar een oplossing.

 

DTZ logo low