banner

‘Licht’ bij inspiratiepodium in Oisterwijk


Het begint al een fenomeen te worden: het Inspiratiepodium Bij de Tijd, editie vier staat voor de deur op 19 november.

Blijf ook bij de tijd met een verrassende avond waar wetenschap, zorg, cultuur en ondernemen elkaar ontmoeten en Oisterwijkers hun kennis omtrent een thema vol passie delen met het publiek.
Bezoekers gaan gegarandeerd verrijkt naar huis na het Inspiratiepodium Bij de Tijd, op maandag 19 november van 20.00 tot 22.00 uur bij Café de Tijd, De Lind 53 in Oisterwijk.

Lichtende voorbeelden

Wensambulance naar het strand.

De vierde editie is het thema ‘licht’. Iedere spreker vertelt vanuit zijn eigen expertise en passie en belicht het thema van een geheel eigen wijze. Zo krijg je dit keer advies hoe je eigen woning zo optimaal mogelijk te belichten, van Hannie Verhoeven. Barry van Brakel vertelt over hoe hij laatste wensen mogelijk maakt van stervenden. Een mooi verhaal van asielzoekers over hoe Oisterwijk hen licht heeft gebracht en bijzondere gast, Gerard Smals, neemt je mee in de nieuwe wereld van groene kernenergie! De man met de hoed sluit normaliter het geheel met een pakkende samenvatting van de avond. Ditmaal neemt ex-stadsdichter Karin van den Heuvel de hoed van hem over. De avond wordt ingeleid en omlijst met muziek van Moergestelse bodem.

Kennis en verhalen
Het inspiratiepodium Bij de Tijd is een initiatief van de Bibliotheek Oisterwijk. De Bibliotheek maakt graag de wereld van mensen groter. Kennis en verhalen zitten in mensen, lokale verbindingen hiermee leggen is de passie van de bibliotheek. Wat is er nu mooier dan iemand uit je eigen omgeving vol passie te horen vertellen en daardoor zelf geïnspireerd te raken?