banner

Ga jij aan de slag in Oisterwijk!?


Lekker uitgerust en mogelijk toe aan een nieuwe uitdaging. Wie weet zit er een leuke vacature voor jou bij.

 Aan de slag!
Onder de rubriek “Aan de slag” presenteren wij een aantal vacatures voor vrijwilligerswerk die wij deze periode extra onder de aandacht willen brengen. Zowel in groepsverband als 1 op 1 inzetten.

Vrijwilligerswerk

Lotgenoot

Wellicht heb jij ook het nodige meegemaakt in je leven. Soms vallen naasten dan ook nog weg omdat ze hiervoor geen oor blijken te hebben. Dat is deze mevrouw in ieder geval wel overkomen. Ze zoekt een gesprekspartner en iemand om leuke dingen te ondernemen. Mevrouw is begin 70 jaar.

Buddy

Parkinson is een gemene ziekte. Deze mevrouw houdt de moed er uitstekend in. Wil jij met haar een paar gezellige uren doorbrengen? Samen met de rolstoel een boodschapje doen en een praatje maken. Dankbaarheid krijg je zeker retour! Bel voor meer informatie.

Gitaarles

Voor een Syrische jongeman die behoorlijk is getraumatiseerd, zoeken we iemand die hem gitaarles wil geven. Helaas zijn er geen financiële middelen om dit tegen betaling te doen. Het zou hem wel enorm goed doen. Speel jij gitaar en wil jij hem deze afleiding bezorgen?

Dansen, voetjes van de vloer

Ga jij mee dansen?  (Foto: Leny van Schijndel).

Mevrouw van begin 70 jaar vindt het heerlijk om te dansen. Ze bezoekt daarvoor dansmiddagen of –avond in de omgeving. Helaas is haar danspartner weggevallen. Wie gaat met haar aan de zwier?

Mindful coach

Voor een man die een herseninfarct heeft gehad zoeken wij een mindful coach. Iemand die met deze man naar de kleine mogelijkheden op zoek gaat en daarvan leert genieten. Zeker geen gemakkelijke opgaaf maar als je de rust ervaart en mindful bent, kun je dat hier zeker in de praktijk brengen.

Luisteren oor in Moergestel

Voor een mevrouw in Moergestel zoeken we een praatmaatje en een luisterend oor. Mevrouw is zeer weinig mobiel. 

Sociale gastcoördinator

Voor velen alleenstaanden is de zondag een lange dag en zeker niet altijd even leuk. Daarom zijn we op de eerste zondag van de maand een zondagmiddaggroep opgestart van 14.00 – 16.00 u. In de zomer samen op het terras zitten en nu in de winter zoeken we een warme ambiance op. We zoeken iemand die de gasten welkom heet en nieuwe gasten in contact brengt met de overige.

Vrijwilligerswerk in de zorg

Draag je graag je steentje bij om het leven voor onze ouderen prettiger te maken? De verschillende verzorgingstehuizen in Oisterwijk en Moergestel zoeken vrijwilligers voor allerlei klussen.

Vrijwilligerswerk in de buitenlucht

Ben je iemand die graag buiten is? Meerdere organisaties in de gemeente Oisterwijk hebben in dat geval vacatures die je op het lijf zijn geschreven.

Vrijwilliger secretariaat

Vind je het leuk om een website actueel te houden en ervoor te zorgen voor het verwerken van het mailverkeer? De VHVO (vereniging voor Oisterwijkse hulpverlenende organisaties die werken met vrijwilligers) zoekt een vrijwilliger voor het secretariaat.

Kok

Ben jij een creatieve kok? Wil je samen met cliënten van de zorgboerderij van verse ingrediënten uit de tuin een maaltijd bereiden? Dan zijn wij naar jou op zoek.

Gastheren en gastvrouwen

Ben jij gastvrij en beschik je over creatieve en of muzikale talenten? Zorgboerderij van Esch zoekt gastheren / gastvrouwen om cliënten te ondersteunen tijdens de activiteiten.

 Aan de slag!

Bovenstaande is een kleine greep uit de vrijwilligersvacatures die momenteel open staan in onze gemeente. Wil je aan de slag? Kijk voor een vollediger overzicht op onze site en kies bij Steunpunt voor Oisterwijk. Of neem contact op met ContourdeTwern Oisterwijk:

Adres: Blokshekken 3 5061 HA Oisterwijk

Tel: 013-5284080

Mail: info.oisterwijk@contourdetwern.nl

Website:   www.contourdetwern.nl/vrijwilligerswerk/501/vacaturebank-midden-brabant.html

Facebook:  https://www.facebook.com/steunpuntvrijwilligerswerkoisterwijk?ref=hl

 

 

DTZ logo low