banner

Concert Zanggroep Inspiration Moergestel


Zanggroep Inspiration geeft in deze koude wintermaand op zondag 23 december om 14.00 uur een sfeervol jubileumconcert bij B&B Den Heijkant, Heikant 8 in Moergestel.

Zanggroep Inspiration Moergestel (Foto: Rick Denissen)

In januari 2019 bestaan ze 15 jaar. Onder leiding van dirigent/pianist Iskandér Zalialdinov brengen zij deze middag mooie luisterliedjes ten gehore. ‘Imagine’ en natuurlijk ‘Winterwonderland’ zullen de revue passeren. De zanggroep zal afgewisseld worden door de vier saxen en Corrie Laurenssen zal een passend verhaal vertellen. Intussen kan u genieten van een kop koffie.

Wensambulance
De toegang is geheel gratis, maar Zanggroep Inspiration wil deze middag graag koppelen aan een goed doel, de Wensambulance. In het verleden heeft een van de koorleden, kort voor haar overlijden, hier nog gebruik van mogen maken.