banner

Co Adriaanse geeft Voetbalcollege in Tiliander Oisterwijk


Co Adriaanse geeft op 15 november een inspirerend voetbalcollege in cultureel centrum Tiliander in Oisterwijk.

Co Adriaanse

De kleurrijke ex-trainer blikt, aan de hand van presentator Eddy van der Ley, uitgebreid terug op zijn gloriejaren bij Willem II. De geboren Amsterdammer is de succesvolste trainer uit de geschiedenis van de club uit Tilburg. Hij loodste Willem II in 1998, via een vijfde plaats, naar Europees voetbal, en in 1999, via een tweede plaats achter kampioen Feyenoord, zelfs naar de Champions League, ook wel ‘het Wonder van Tilburg’ genoemd. Dat gebeurde bovendien met zeer aanvallend, spectaculair voetbal.

In het voetbalcollege worden ook beelden getoond en becommentarieerd. Willem II is de rode draad van de avond, maar Adriaanse vertelt ook over zijn voetbalfilosofie, over zijn huidige leven en over zijn successen en dieptepunten bij onder meer Ajax, AZ, Red Bull Salzburg, FC Porto en FC Twente. Na de pauze krijgt het publiek uitgebreid de kans vragen te stellen. En na afloop is er een meet & greet. Het voetbalcollege begint om 20.30 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.tiliander.com