banner

Beeldbank Oisterwijk: Sinterklaas


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

Sinterklaas

Sinterklaas met Heer Piet, destijds de hoofdpiet.

Het zal u niet ontgaan zijn: Sinterklaas is weer in het land. Afgelopen zondag vond hij zelfs tijd om al naar Oisterwijk te komen! Oisterwijk heeft ’n heel mooie, rijke traditie rond de viering van dit mooie kinderfeest. Je zou haast denken dat dit altijd zo geweest is. Ook naar dat is in 2013 geïnformeerd bij ’n groep Oisterwijkers van boven de tachtig jaar oud. Hoe vierden jullie ‘toen’ Sinterklaas? De LOVO-reeks “De Tachtigers” uit 2013 geeft daar ’n mooi antwoord op! Ga er maar ‘ns lekker voor zitten want het zijn mooie verhalen van onze dorpsgenoten.