banner

25 Oisterwijkse kids bij Bèr in de Sint-fotoshoot


Bèr Beerendonk had afgelopen week weer een leuke actie: Een fotoshoot met Zwarte Piet! 28 november was zijn huis te klein, met maar liefst 25 kinderen in de fotostudio van Bèr.

Een fotoshoot met twee Pieten (Foto: Bèr Beerendonk).

‘Ik had met de intocht van Sint Nicolaas een oproep geplaatst: stuur een foto van de intocht met Zwarte Piet er op. Onder diegene zou ik een fotoshoot verloten.’ Deze ‘Sint’ zou Sint niet zijn als hij niet alle inzenders zou uitnodigen. Dus kwamen er 25 kinderen met hun ouders voor een mooie foto naar de studio, voor een fotoshoot met Zwarte Piet. ‘Het werd een leuke middag met hele dankbare en gelukkige kinderen en ouders, en twee Zwarte Pietjes die hun vak verstonden!’

Na afloop kregen de kinderen allemaal een foto mee naar huis, en een snoepzak. ook daar zit nog ergens een prijs in verstopt, een afdruk op A3 formaat. ‘Niet omdat het moet , maar omdat het kan,’ zo sluit Bèr af.

DTZ logo low