banner

3 FM Serious Request komt 20 december naar Oisterwijk!


Donderdag 20 december wordt dé 3 FM Serious Request feestdag voor Oisterwijk.

Komende vanuit Boxtel, langs Haaren, via wijk de Waterhoef, zal tussen 18.00 en 20.00 uur het centrum van Oisterwijk bezocht worden. Daarbij is het uiteraard kei leuk is als iedereen komt kijken, zijn of haar verzamelde gelden doneert, muziek maakt of andere bezigheden uitvoert.

Die dag is ook de Oisterwijkse ijsbaan al geopend, op het Lindeind staat de overdekte hal met winterse sferen, enkele jaren terug uitgeroepen tot ‘Het Grootste Glazen Huis van Nederland’, daar kan de 3 FM Serious Request karavaan niet omheen.

Vervolgens zal de stoet via de Heukelomseweg richting Berkel-Enschot en Tilburg vertrekken. Dit alles te volgen via Radio 3 FM en 24 uur live op TV via NPO 3 Extra.

Start jouw eigen actie!

Volg alles over 3FM Serious Request in Oisterwijk