banner

11-11 en Blèrkonkoers Oisterwijks Dölleksgat


Niet op de elfde, maar de tiende is het weer Blèrkonkoers en Prinsenpresentatie in Tiliander Oisterwijk:
Nog maar een paar dagen tot de aftrap van carnaval 2019. Oisterwijk verandert op zaterdagavond 10 november weer in Döllekesgat. Een dag vroeger dan je misschien zou verwachten, maar laten we eerlijk zijn: een feestje is altijd leuker als je de dag daarna níet vroeg je bed uit hoeft om te werken!

Om 19.45 uur openen de deuren van Tiliander. Zorg dat je, verkleed en wel, op tijd bent; de stads- en jeugdprins en het boerenbruidspaar worden al om 20.11 uur bekendgemaakt. Zwaait Prins Nilles d’n Urste nog een jaar de scepter?

Tevens vindt deze avond traditiegetrouw de strijd om het beste Oisterwijkse carnavalslied van 2019 plaats. Na deze verkiezing is er een feestavond met onder andere DJ Jordy Z. Om 00.00 uur wordt gezamenlijk geproost op het nieuwe carnavalsseizoen.

Döllekesgat viert komend jaar karnaval (bewust ouderwets met een K) onder het motto ‘Dè mende nie’!