banner

Woningmarkt update voor Oisterwijk en Moergestel


Ten opzichte van het 2e kwartaal in 2018 is de woningmarkt van Oisterwijk – Moergestel in het 3e kwartaal verder ontwikkeld.

Het aantal verkopen is gestegen met 11,6%, in het 2e kwartaal waren het aantal transacties nog flink gedaald met 29,7%. Maar procenten zeggen niet zoveel als absolute getallen, in het derde kwartaal zijn er 77 woningen verkocht en in het tweede kwartaal 68, we zien dus een lichte stijging. Waar in vorig kwartaal de huizenprijzen nog een lichte daling lieten zien, zijn de gemiddelde huizenprijzen drastisch gestegen. Hier moet wel in het achterhoofd worden meegenomen, dat er hele dure panden zijn verkocht die het gemiddelde omhoog krikken en die staan ook langer te koop, waardoor de gemiddelde verkooptijd met 43 dagen is toegenomen. Al met al is in het qua aantallen weinig veranderd aangezien er ongeveer net zoveel is verkocht als er bij is gekomen op de woningmarkt. Dat blijkt uit de nieuwste maandcijfers beschikbaar gesteld door ERA Focus Makelaars.

Wilt u weten wat uw huis waard is? Klik hier en maak snel een afspraak voor een gratis waarde bepaling. of bel 013-2070184, mail tilburg@erafocus.nl of kijk op www.erafocus.nl