banner

Voorproefje herdenkingsconcert 2019


Zondag 21 oktober is in Theater Tiliander een voorproefje op het herdenkingsconcert van 4 mei 2019. Artistiek leider Bernhard Touwen geeft ook uitleg over het herdenkingsconcert van 2019 waar gekozen is voor het Requiem van Duruflé.

Programma 21 oktober
11.00 uur: liederen van o.a. Fauré / Debussy en het Pie Jesu uit het Requiem van Duruflé door pianist/dirigent Bernhard Touwen en mezzosopraan (deelnemer van het Internationaal Vocalisten Concours). Kaarten hiervoor (€ 5,00 p.p.) zijn te reserveren via https://www.tiliander.com/agenda/preview-herdenkingsconcert-2019
12.30 tot ongeveer 14.00 uur: Bernhard Touwen zal met een aantal zangers werken aan het Requiem van Duruflé. Bezoekers van het concertje zijn hierbij van harte welkom!

Aanmelden als zanger(es)
Het is nog steeds mogelijk om als zanger(es) mee te doen met het Herdenkingsconcert op 4 mei. Zie voor de voorwaarden en voor meer informatie de website van de Stichting Herdenkingsconcert Den Bosch: www.herdenkingsconcertdenbosch.nl.