banner

Verrassingstour eindigt bij Robert van Beckhoven


De laatste Oisterwijkse Culinaire Tour van dit jaar, op 26 oktober, brengt u naar het hagelnieuwe restaurant van Robert van Beckhoven.

De Culinaire Tour is een heerlijk avondje uit in Oisterwijk. Het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht worden in verschillende restaurants genuttigd. Welke restaurants dit zijn is iedere keer weer een smakelijke culinaire verrassing. De Parel Express zorgt er voor dat de deelnemers kunnen genieten van de avond en brengt de deelnemers naar de diverse restaurants toe. Start- en eindpunt van de Culinaire Tour is Café van Leer bij de KVL Leerfabriek. De Parel Express vertrekt om 18.00 uur als start van de Culinaire Tour en is naar verwachting rond 21.30 uur weer terug.

De Oisterwijkse PAREL Express, stap maar in! (Foto: Joris van der Pijll).

Deelname aan de Culinaire Tour  van 26 oktober kost € 39,50 per persoon. In de prijs is inbegrepen een vervoersticket van de Parel Express, het 3 -gangen menu inclusief een drankje bij de gerechten. Kaarten dienen vooraf te worden besteld op info@onsoisterwijk.nl. Na ontvangst van de betaling wordt een deelnameticket per mail verstuurd. Ook kunnen speciale dieetwensen worden doorgegeven.

Ons Oisterwijk
De PAREL Express is eigendom van Stichting Ons Oisterwijk. Stichting Ons Oisterwijk heeft tot doel het initiëren, organiseren en exploiteren van activiteiten binnen de gemeente Oisterwijk, die het welzijn van inwoners, recreanten, bezoekers, ondernemers en hun medewerkers een positieve impuls geven. De stichting bestaat uit vrijwilligers en kent geen winstoogmerk.

Bij de PAREL Express zijn 30 vrijwilligers betrokken. De PAREL Express heeft als motto “Verbindt mensen in en met Oisterwijk”. In dat kader wordt de PAREL Express ook ingezet voor maatschappelijke projecten voor ouderen en kwetsbare doelgroepen. Verder is er in de zomermaanden een Hop on-hop of Zomertour en het hele jaar door een speciale Natuurtoer.

Meer informatie is beschikbaar op de website www.OnsOisterwijk.nl