banner

Trinitas feliciteert Trinitas


De Friese voetbalvereniging Trinitas feliciteert Trinitas Oisterwijk!

De drie voetbalclubs Nevelo, Taxandria en RKSV Oisterwijk krijgen na hun fusie de naam Trinitas Oisterwijk.

 

De twee tenue ontwerpen waaruit nog een keuze gemaakt moet worden (Foto Vlaminckx).

De naam betekent drie-eenheid, en in Friesland is een club met dezelfde naam, samengesteld uit clubs uit drie dorpen. We hebben hen om een reactie gevraagd; een woord gericht aan de fusieclub en hun leden:

‘Een hele goede keuze voor de naam. Wij hopen dat jullie het zelfde succes krijgen als wij, met de fusie. Verder wensen wij jullie veel voetbal plezier toe. Aan de tenues zal het niet liggen, die zie er goed uit. Heel veel succes toegewenst namens  VV TRINITAS,’ aldus Bestuurslid Externezaken, Mark kop.