banner

Open repetitie Singing Pearls Oisterwijk


Bij a capella koor The Singing Pearls zingen ze iedere donderdagavond bij Basisschool de Molenhoek de sterren van de hemel. Met twintig dames worden er in drie of vier stempartijen mooie nummers gezongen van klassieke pop tot hedendaagse nummers. Bijvoorbeeld songs van Adele, Michael Bublé, Abba en Guus Meeuwis.

De Singing Pearls uit Oisterwijk

Als de stemmen samen komen ontstaat er iets moois en krachtigs. En omdat bewegen en zingen bij elkaar hoort, wordt ook hier de nodige aandacht aan besteed. Een swingend koor onder leiding van onze enthousiaste en dynamische dirigente Evelien Clement. Na het repeteren is er tijd voor ontspanning. Een hapje en een drankje bij de Afterglow. Vrijblijvend een gezellig samenzijn, samen zingen, samen lachen.

Optreden

Regelmatig wordt er opgetreden en het koor is na de zomervakantie gestart met de voorbereidingen voor het sfeervolle Winterconcert op 8 december 2018 in het Lodewijkskerkje in Oisterwijk. Op 25 oktober hebben ze een open repetitie avond. Nieuwsgierig geworden? Als je een kijkje wilt komen nemen, ben je van harte welkom. Natuurlijk kun je ook op een andere datum terecht tijdens een van de repetities. Mail dan even naar thesingingpearls@gmail.com.