banner

Nemelaer Haaren SV Top 2 – 5


De medekoploper TOP kwam uit Oss voor 3 punten naar Haaren. Nemelaer heeft het hun lastig gemaakt maar moest uiteindelijk hun meerdere in TOP erkennen.

Het was Anwar Tuithof die na een kwartiertje spelen de score opende. Pusters kopt een uittrap van de doelman door en Tuithof pikt de bal op, soleert door de defensie en knalt vanaf 16 mtr hard in de lange hoek. 0-1 (15). Nemelaer knokt zich terug in de wedstrijd. De jarige Nick Vugts komt door vanaf de achterlijn en weet op het juiste moment een perfecte assist af te leveren op de inkomende Joeri Vugts die vervolgens van dichtbij binnen knalt. 1-1 (22). Enigszins onverwacht komt kort voor de pauze TOP wederom op voorsprong. Stijn vd Broek steelt een bal op t middenveld, gaat krachtig door en scoort uit een moeilijke hoek. 1-2 (41). Nemelaer moet opnieuw aan de bak. Tuithof lanceert zichzelf en levert een perfecte voorzet af die bij de 2e paal door Linders wordt binnen geschoten. 1-3(67).

Nemelaer laat de moed niet zakken. Met enig geluk komt de aansluitingstreffer tot stand. Een schot van Giel vd Ven wordt van richting veranderd en verdwijnt over doelman in het doel. 2-3 (75). Helaas wordt het gewenste slotoffensief te snel de kop in gedrukt. Pusters kopt een voorzet op maat van Steeg met een boog over Kamile de Jong. 2-4 (77). Nemelaer blijft het proberen maar is niet in staat het sterke TOP vandaag verder aan het wankelen te krijgen. Voor de statistieken tikt Linders in de slotfase nog een snelle uitbraak bij de 2e paal binnen. 2-5 (89). Nemelaer verliest van een sterke tegenstander. A.s. zondag gaat Nemelaer op bezoek bij Rhode in st Oedenrode wat op de ranglijst hetzelfde aantal punten heeft.