banner

Leer presenteren bij Lovo Oisterwijk


Lovo biedt in oktober een cursus presenteren en interviewen. Naast de eigen vrijwilligers is er ruimte voor anderen die ook geïnteresseerd zijn in de cursus.

Leer interviewen en presenteren voor een camera…

De cursus wordt gegeven door bekende LOVO interviewgezichten  Claudy Voskens en  Marya Hüsstege. Voor een objectieve beoordeling zijn externe experts gevraagd, waaronder enkele journalisten. Er zijn geen kosten of anderszins verplichtingen aan verbonden.

De cursus wordt gegeven in drie dagdelen, zaterdag 13 oktober van 9.oo tot 13.00 uur, zaterdag 27 oktober en zaterdag 24 november van 10.00 tot 14.00 uur.

Alle deelnemers gaan thuis aan de slag met een interview voor een programma. Ze dienen zelf te zorgen voor een camera en editor, zodat het item 17 oktober kan worden ingeleverd ter beoordeling van trainers en een externe journalist. Tijdens de laatste bijeenkomst worden deze getoond. Aansluitend ontvangen deelnemers een certificaat van deelname en sluit je samen feestelijk af.

Aanmelden kan via email info@lovo.tv