banner

Inloopavond Verkeersveiligheid Moergestel


Op maandag 5 november van 19:00 tot 21:00 uur organiseert de gemeente een inloopavond inDen Boogaard over het verkeer in Moergestel.

Praat mee over het verkeer in Moergestel (Foto: Joris van der Pijll).

Deze avond is een vervolg op de bijeenkomst van 11 april. Toen legde de gemeente een aantal knelpunten en mogelijke oplossingen op het gebied van verkeer en leefbaarheid voor aan de inwoners van Moergestel. Tijdens deze avond hebben de aanwezigen 225 reactieformulieren ingevuld, met verschillende idee├źn en oplossingen. Met deze input is de gemeente aan de slag gegaan en is er een rapport opgesteld. Dit rapport leggen zij aan u voor. Daarom nodigen we u van harte uit voor een inloopbijeenkomst.

Alle inwoners van Moergestel zijn van harte uitgenodigd voor deze avond. Meld u aan via: verkeersplein@oisterwijk.nl.