banner

Inbrekers Oisterwijk opgepakt en vast gezet


Twee mannen die verdacht worden van inbraak in een telecomwinkel aan de Hoogstraat in Oisterwijk, konden snel worden ingerekend.

Hun auto werd door agenten aan de kant gezet, niet ver van de plaats delict. De mannen zijn ingesloten voor onderzoek.Agenten kregen op woensdag 31 oktober rond 1.40 uur de melding dat er ingebroken zou zijn bij een winkel in Oisterwijk. De daders zouden er met een auto vandoor zijn. Van dat voertuig was type, kleur en kenteken bekend. Meerdere eenheden van de politie gingen vervolgens op zoek naar de auto. In Moergestel is uiteindelijk rond 2.00 uur een auto aan de kant gezet met daarin twee mannen (23 en 27 jaar oud) uit Den Bosch. De vermoedelijk buit werd ook in de auto gevonden. Hierop zijn de twee verdachten aangehouden en vastgezet voor verder onderzoek.

Willem van Hooijdonk spreekt de kijkers aan, of deze meer weten over de overval op de Jumbo (Foto: Toby de Kort).

Vlak bij
Recent werd enkele tientallen meters verder, net om de hoek, een overval gepleegd op supermarkt Jumbo; de dader daarvan is gevlucht. Politie woordvoerder Willem van Hooijdonk was vandaag met een cameraploeg ter plaatse, om opnames te maken voor de uitzending van Bureau Brabant. Hij vraagt of eventuele getuigen zich willen melden.

Durf te Zorgen
Ziet u iets verdachts? Noteer dan details en bel direct de politie via 112,
Weet u meer over een strafbaar feit? Bel dan 0900-8844 of bel anoniem met 0800 – 7000,
Durf te zorgen voor een veilige woonomgeving!

DTZ logo low