banner

Gitaarconcert in Oisterwijkse kerkje


Harm de Ruiter en anderen, spelen muziek in de Protestantsekerk aan de Kerkstraat 64 in Oisterwijk.

Harm de Ruiter op gitaar

Harm de Ruiter is 38 jaar jong en zijn grootste passie is gitaarspelen, zowel akoestisch als elektrisch. Harm is lead gitarist van ‘The Blues Sparks’ band van United by Music en heeft daarmee veel optredens gedaan overal in Nederland. Ook heeft hij individueel opgetreden in het TV programma ‘Knoopgala’ met Paul de Leeuw en Jeroen van der Boom in het Circus theater, o.a. met Jan Vayne en nog veel meer. Hij heeft een klassieke opleiding genoten: akoestische gitaar door Manuel Ferre, Spaans georiënteerd.

Op zondag 7 oktober geeft hij om 15:00 uur een concert. De entree is gratis, met een vrijwillige bijdrage achteraf. Na het concert kan een drankje gedronken worden aan de bar in de naastgelegen Voorhof.