banner

Gemeente maakt 548 pagina’s over Insaid Oisterwijk openbaar


De gemeente is na maanden overleg met de aanvrager, ingegaan op een verzoek tot inzage in documenten die ten grondslag liggen aan de vergunning voor het houden van evenementen in het voormalige Insaid gebouw.

De inwoners willen deze documenten inzien, in voorbereiding op hun rechtszaak tegen de gemeente. Ze zijn het niet eens met de vergunning, ervaren overlast, en hebben vraagtekens gesteld bij de door de gemeente gehanteerde procedure.

Lees ze hier

In totaal telt het bestand, te lezen via de link hieronder, 548 pagina’s, waarbij ook uitleg is gegeven welke stukken of delen eventueel besloten blijven en waarom. Het betreft een samen met de aanvrager samengestelde selectie van nog veel meer documenten, maar dit zou zijn waar de inwoners om hebben gevraagd.  Eenieder kan ze nu lezen, of daar opmerkelijke zaken uit komen is nog niet bekend.