banner

Fans willen The Inside Oisterwijk in Insaid gebouw behouden


‘Zeg JA voor THE INSIDE!’  dat is de boodschap die fans op een nieuw opgerichte facebookpagina uiten, ter ondersteuning aan de evenementenlocatie in het voormalige Insaid gebouw aan de Heusdensebaan in Oisterwijk.

Omwonenden hebben bezwaar gemaakt tegen de vergunning die voor deze evenementenlocatie is afgegeven, en hebben bij diverse evenementen klachten geuit over geluidsoverlast en bezoekers die hen overlast bezorgen als ze luidruchtig door de straat komen. Veel andere inwoners en bezoekers laten daarop steevast weten dat ze deze locatie en de feesten en activiteiten die er georganiseerd worden juist erg waarderen. Zowel de rechter alsook de politiek is gevraagd zich over deze kwestie uit te spreken.

Zeg JA

De nieuwe Facebookpagina ‘Zeg Ja voor The Inside’

‘Het zou toch verschrikkelijk zijn als Oisterwijk deze unieke en fantastisch mooie evenementen locatie zou verliezen! Laat zien dat er veel draagvlak is in Oisterwijk en steun THE INSIDE en zeg JA!!’ Zo luidt de oproep op deze facebookpagina, die zaterdag werd geopend. Hierop volgen veel steunbetuigingen en lovende woorden richting de organisatie, die met vele likes deze reacties weet te waarderen.

De beheerder van de pagina is uitgenodigd voor een gesprek, om deze boodschap kracht bij te zetten…