banner

Cultuur en Beleef Oisterwijk over vlinders en libellen


Het Gerard Horvers Huis in Oisterwijk organiseert onder de naam Cultuur en Beleef op iedere laatste maandag van de maand ontmoetingen voor senioren die behoefte hebben aan een programma met inhoud op cultureel gebied (kunst, boeken, schrijvers, reizen etc.). Om een gevarieerd aanbod mogelijk te maken betalen de deelnemers een kleine bijdrage van 2,50 euro.

vlinder koniginnepage oisterwijk vlindertelling

De bijzondere koninginnenpage. (foto Joris van der Pijll)

Op 29 oktoberĀ  komt Frans Boom vertellen over zijn passie ” Vlinders en Libellen” .

De bijeenkomst is in de huiskamer van het Gerard Horvers Huis, Kerkstraat 48a in Oisterwijk van 14.30 tot 16.00 uur. Mensen die aanwezig willen zijn kunnen zich aanmelden bij Jacqueline van den Acker, telefoonnummers: 013-5284080 of 06-23960635 of email: info.oisterwijk@contourdetwern.nl.