banner

Concert Oisterwijks Kamerkoor


Binnenkort is er een concert door het Oisterwijks Kamerkoor, onder leiding van Peter van Aerts.

Taal & Toon

Wij mensen zoeken naar taal en toon, naar woorden en naar muziek om ons gevoel begrijpelijk en tastbaar te maken voor onszelf en voor de ander. Willen we ontroering overbrengen of verwarring, liefde, verdriet of eenzaamheid, dan kunnen componisten, schrijvers en dichters ons die woorden en tonen geven en ons verbinden met elkaar.

Het Oisterwijks Kamerkoor

Op zondagmiddag 28 oktober ontmoeten talen en tonen elkaar in een concert van het Oisterwijks Kamerkoor in samenwerking met woordkunstenaar Andrea Kriegl. Op verrassende wijze komen de grote en kleine obstakels van het leven aan bod. Het programma bevat Engelstalige, Franstalige, Zweedse, Spaanse en Nederlandse werken. Het stuk ‘niets tweemaal’ is een nog niet eerder uitgevoerde compositie van Ad de Jong, componist en ook tenor bij het kamerkoor. Het programma is samengesteld uit a capella stukken die de koorleden zelf hebben aangedragen, stukken die zij zo graag met elkaar willen zingen.

Laat u ook verrassen, ontroeren en inspireren. U bent van harte welkom in kapel Mariëngaarde, Burgemeester Damsstraat 7 in Tilburg, aanvang 15.00 uur. De entree bedraagt 13 euro, voorverkoop 11 euro, reserveren via www.oisterwijkskamerkoor.nl of bel 013 – 5442089.