banner

Bokbier proeven in Oisterwijk (+ Film)


De Bok is los! Een terugkerend succesvol jaarlijks evenement welke in het teken staat van de opening van het herfst-bokbier-seizoen.

owbiermattineever1Vorig jaar werd de bokkentocht in een nieuw jasje gestoken, en daarmee krijgt de Bokbier liefhebber ook een heerlijk hapje aangeboden. Met een klein of groot gezelschap bezoek je gedurende de hele dag acht cafébedrijven in Oisterwijk. Tijdens elk bezoek schenkt de desbetreffende kastelein een bokbier, welke gecombineerd gaat met een kleine bourgondische hap. Deze hap is afkomstig van een collega horecazaak. Zo wordt gezamenlijk de connectie gemaakt tussen het cafébedrijf en de eetcafés/restaurants. Met de stempelkaart op pad, zie je wie er meedoen, en welke proeverijen je al hebt gehad, en nog komen.

Inschrijven

De bokkentocht zal dit jaar gehouden worden op zondag 28 oktober van 12.00 tot 21.00 uur. Inschrijven kan vanaf 1 oktober bij Willeke d’n Draaier, De Bierbaronnen of bij ’t Gelach. Wees er op tijd bij want de kaartverkoop gaat snel! Deelname bedraagt 35 euro, met daarvoor 8 bokbieren en 8 hapjes.