banner

Beeldbank Oisterwijk: Verzetsstrijders van de straat


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

Verzetsstrijders van de straat

Afgelopen weekend herdacht Oisterwijk het feit dat het 74 jaren terug is dat zij bevrijd is en uit de moeilijke periode van de Tweede Wereldoorlog kwam. Aan de 70-jarige herdenkdag in 2014 werd ruim aandacht geschonken. De speelfilm ‘Schaduwspel’ werd geproduceerd en ook de zeer boeiende 13-delige documentairereeks “Verzetsstrijders van de straat”. Respectievelijk “Oisterwijk Verbeeld(t)” en “Oisterwijk in Beeld” zetten hun schouders onder deze megaklussen waarvoor zij alle lof kregen. Beeldbank Oisterwijk loodst u naar de aflevering over verzetsman Jan Linthorst.

Het lijkt ons sterk als u daarna niet snel zoekt naar de andere afleveringen!

Delen: