banner

1000 Euro voor Brandwonden Stichting


De collecte voor de Brandwonden Stichting die in Oisterwijk werd gehouden in de week van 7 t/m 13 oktober, heeft € 1.092,72 opgebracht.

Bij een woningbrand komt het vaak voor dat bewoners brandwonden oplopen, bijvoorbeeld als ze kinderen, huisdieren of waardevolle spullen willen redden, of als ze proberen de brand te blussen  (Foto: Toby de Kort).

‘Ik wil de inwoners van Oisterwijk bedanken voor hun gift aan de collecte en uiteraard de collectanten voor hun vrijwilligerswerk,’aldus Jeanette Koopmans namens de stichting. ‘Toch zou het fijn zijn als er meer collectanten zouden zijn. Dan kunnen we in meer wijken collecteren.’

Wilt u meehelpen? U kunt zich aanmelden bij mij of bij de Brandwonden Stichting: jeannette.koopmans@gmail.com of www.brandwondenstichting.nl

Over de Brandwonden Stichting
Jaarlijks worden duizenden mensen in het ziekenhuis opgenomen met tweede- en derdegraads brandwonden. Ze bezorgen hen talloze operaties, pijnlijke verbandwisselingen en littekens. En eenmaal weer thuis, moeten ze zich driedubbel in de maatschappij bewijzen. De Brandwonden Stichting helpt mensen met brandwonden. Kort na het ongeval, maar ook later in de dagelijkse strijd tegen de littekens. Ze financieren wetenschappelijk onderzoek, ondersteunen artsen en verplegend personeel, zetten campagnes in om brandwonden te voorkomen en helpen slachtoffers sterker en weerbaarder te worden. Meer informatie over projecten van de organisatie, het voorkomen van brandwonden en voorlichtingen, vindt u op www.brandwondenstichting.nl.

 

DTZ logo low