banner

Vacature: Verpleegkundige in Oisterwijk


Dagelijks Leven is gespecialiseerd in de zorg voor mensen met geheugenverlies. Wij kiezen daarbij bewust voor ├ęcht kleinschalig wonen. Voor het bieden van een vertrouwde en sociale plek, waar niets moet en alles mag. Een plek waar het prettig wonen is: gewoon, als thuis. En net zo belangrijk: betaalbaar voor iedereen.

Wil jij werken op een plek waar mensen met geheugenverlies weer kunnen genieten? Waar welzijn en kwaliteit van leven voorop staan? Samen met je team geef je meer dan alleen de beste zorg aan onze bewoners: je betrekt ze ook bij de dagelijkse taken en er is voldoende tijd voor persoonlijke aandacht. Spreekt dit je aan? Kom dan ons team versterken! Wij zoeken voor onze locatie in Oisterwijk een:

Verpleegkundige

(uren in overleg)

Ben jij overtuigd van onze aanpak? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet via: werken@dagelijks-leven.nl

Vacature Verpleegster in Oisterwijk

 

Uw vacature op Oisterwijk Nieuws!!

Plaats uw personeelsadvertentie op deze website, en toon uw sociale betrokkenheid met de lokale samenleving. Gun uw baan aan iemand uit uw eigen woon-/ werkomgeving! Wie gunt u een baan? Voor meer informatie over het verspreiden van uw personeelsadvertentie in Oisterwijk, omliggende dorpen en de regio: Mail@oisterwijknieuws.nl

 

DTZ logo low