banner

Sugar Mama bij Mie Pieters in Heukelom


In Laag Heukelomseweg speelt binnenkort de band Sugar Mama!

Sugar Mama

Op 18 november speelt deze band live bij Mie Pieters. Aanvang 15.00. Entree gratis. Sugar Mama speelt sinds ’86 hun eigen soort blues, boogie, rock ‘n roll en aanverwante roots muziek. Op festivals (Oerol, Giethoorn en vele andere) en in talloze kroegen in binnen en buitenland, op radio en tv als echte liveband. Gewend aan lange nachten hebben zij voldoende covers achter de hand. Hun ware passie ligt echter bij het bewerken van oude, vaak akoestische blues en eigen werk.

De band bestaat uit: Bas de Jong, (voc,gitaar, mondharmonica, mandoline), Kris Hartman (voc, drums), Rene Merbis (gitaar) en Ton Tacke (bas). Muziekkrant Oor schreef: Een echte live band… Ziet kans de meest kale gymzaal in een gezellig zweterig hol om te toveren…. Donegal Live (Ierland): This band proved that the blues, at least in Holland, is alive and kickin’…. If you want to boogie, check out Sugar Mama!

Delen: