banner

Sport treft Sport in Oisterwijk


Oisterwijk kent vele sportverenigingen. Diverse verenigingen ontmoeten elkaar bij competities, maar veel verenigingen kennen elkaar maar amper. Da’s jammer, want toch kan het soms heel handig zijn als je elkaar kent en elkaar weet te vinden. Zeker als je samen op hetzelfde sportpark zit.

Sportief spel op de banen van PCO

Aan het begin van het nieuwe sportseizoen heeft Pétanqueclub Oisterwijk (PCO) daarom een bijzonder initiatief genomen. PCO heeft de verenigingen in de gemeente Oisterwijk uitgenodigd voor een gezellig ‘kennismakingstreffen’ op 15 september om 15.00 uur, onder het motto ‘Sport treft sport’. De afgevaardigden van de verenigingen gaan elkaar ontmoeten in drie wedstrijden pétanque. Maar er is ook voldoende gelegenheid om met elkaar te netwerken en te genieten van een hapje en een drankje. En… de winnaar van dit sportieve treffen gaat natuurlijk naar hun clubgebouw terug met een felbegeerde wisselbeker.

Pétanqueclub Oisterwijk (PCO) zit op Sportpark Den Donk, Moergestelseweg 32d, Oisterwijk. En met 42 buitenbanen en 12 binnenbanen kun je hier het hele jaar door sportief en gezellig boulen. PCO vindt het fijn als u met uw sportvereniging ook eens langskomt om kennis te maken met deze verrassende sport. Zij vragen elke sportvereniging 2 of 4 personen van het bestuur af te vaardigen voor dit toernooi. En….hebt u geen boules? Geen probleem. Voor boules wordt gezorgd!