banner

Mensvriendelijk Nemerlaer Haaren


De geschilderde vrouwenportretten van Marianne van Nunen, een begaafd beeldend kunstenaar, zijns zondag 30 september voor de laatste keer te zien in Kasteel Nemerlaer te Haaren.

Marianne van Nunen exposeert in kasteel Nemerlaer.

Marianne zal die dag zelf ook aanwezig zijn in het kasteel, waar iedereen haar kan ontmoeten. De dag daarop gaan haar schilderijen mee terug naar Frankrijk, waar zij al jarenlang woont, schildert en workshops geeft. Alles daarover is Zondag ook te horen, te zien en te bespreken in ons “mensvriendelijk kasteel voor kasteelvriendelijke mensen”, de term, waaronder het kasteel opereert. Hetgeen betekent dat er altijd veel te bekijken is voor álle mensen, die geïnteresseerd zijn in het gebeuren in zo’n oud huis, waar eeuwenlang de adel woonde. En dat sinds 1967 bewoond en aangeboden wordt door gewone mensen, die met hart en ziel werken met de bedoeling het mensvriendelijke huis te behouden,ook voor mensen en hun kinderen na ons.

Vanaf 3 oktober
Vanaf de eerste zondag ná 3 oktober t/m de laatste Zondag van oktober is er een ander soort expositie te zien in Kasteel Nemerlaer. Wat? Van wie? Gewoon komen kijken. Voor 5 Euro p.p. ten bate van de restauratie ( in contant geld, dus niet pinnen) is iedereen welkom iedere Zondag van die maand. Ook als de gastvrije deuren van het kasteel dicht zijn omdat het te koud/te nat is nu de prachtige zomer voorbij is. Dan gewoon belletje trekken en u bent welkom. In het kasteel…