banner

KLM Open Air Zomercarnaval in centrum Oisterwijk


Op zondagmiddag 23 september van 15:00 tot 20:00 uur zal op het Lindeplein in Oisterwijk het eerste KLM Open Air Zomercarnaval plaatsvinden.

In navolging van de succesvolle wintercarnaval edities, is in samenwerking met Lindeplein horeca, Tiliander en de KLM organisatie (Kloontjes, Lamalullen, Mastendollen) besloten om een vrolijke zomerse variant hiervan op het Lindeplein te organiseren. Het Lindeplein zal hiervoor zomers aangekleed worden en de artiesten zullen op diverse podia bij SEC en ’t Gelagh optreden. Ook het SRV-Café zal weer zijn opwachting maken in tropische aankleding.

Zo gaat dat dan, feesten!!

Gedurende de middag zullen diverse zomerse- en carnavalsartiesten zoals De Flamingo’s, Bart Schuermans, Chiem Liebeton en Blije Bende Brigade de optredens verzorgen, aangevuld met de zomerse klanken van DJ Jordy Graat, bekend DJ en presentator van o.a. 3 Uurkes Vurraf, en niet te vergeten ‘onze’ Oisterwijkse Hardslag!

Iedereen in Oisterwijk & omgeving die op een gezellige en vrolijke manier het mooie zomerseizoen af wil sluiten (al dan niet verkleed) is op dit gratis toegankelijke evenement van harte welkom. En mocht het weer niet echt meewerken zal een gedeelte van het Lindeplein overkapt worden.