banner

Jaren tachtig herleefde bij Rondje Doe Maar


Vrijdagavond speelde de tributeband Rondje Doe Maar een groot aantal hits van de bekende Nederpop band die de beginjaren tachtig menig radio en podium vulde. De aanwezigen, allen duidelijk fans uit die jaren, of sommige van ‘iets’ later, genoten van het meezingen met voor hen uiteraard bekende teksten, na herkenbare intro’s.

Meezingen met hits van Doe Maar (Foto: Joris van der Pijll)

Voor het oog was het wel even wenen: een bassist zonder zang, een zanger zonder bas, en ‘Ernst’ achter een gitaar, en de onmisbare trombone van Joost Belinfante vanuit het keyboard, maar dat was dan ook het enige. Stuk voor stuk topmuzikanten die de nummers van het groen-roze prima onder de knie hadden. Is dit alles , 32 jaar en De bom passeerden de revue, alsmede een aantal hits uit die tijd, die uit de ‘Doe Maar revolutie’ tot stand zijn gekomen.

12 Oktober speelt de volgende tributeband in Tiliander: Queen Forever