banner

Inbrekers tankstation gevlucht in Oisterwijk


Vannacht omstreeks 03:00 uur heeft er een inbraak plaats gevonden bij het BP tankstation aan de Gemullenhoekenweg in Oisterwijk. Twee mannen met bivakmutsen en een koevoet braken de deur open en hebben een grote hoeveelheid sigaretten buitgemaakt. De mannen vervoerden hun buit in grote tassen. De daders zijn gevlucht in de richting van de Eschebaan in Oisterwijk.

Flinke rommel na de inbraak in een tankstation in Oisterwijk ( Foto Toby de Kort)

Vele eenheden hebben gezocht naar de inbrekers maar van hen ontbreekt ieder spoor. De politie heeft ook nog gezocht met een politie hond.

De schade aan de toegangsdeur van het tankstation is groot. De politie roept mensen op die in de buurt van het tankstation of in de buurt van de Eschebaan camera’s hebben hangen om contact op te nemen met de politie via 0900-8844. De politie doet op dit moment ter plaatse onderzoek.