banner

Historische Film Kerkhoven als voorbeelddorp tijdens Monumentendag Oisterwijk


Kerckhoeve Oisterwijk toont op Monumentendag 2018 de historische film “Kerkhoven als voorbeelddorp”.

Tijdens de Monumentendag, komende zondag 9 september, is Kerckhoeve aan Kerkhovensestraat 59 in Oisterwijk opgenomen in de monumentenroute. Hier zal eenmalig een oude historische interessante film van het ‘voorbeelddorp Kerkhoven’ getoond worden. Hierin laat men de vernieuwingen en verbeteringen zien die worden ingezet in de periode na de oorlog. Met Kerkhoven als voorbeelddorp.

Heerlijke sfeer bij Kerckhoeve in Oisterwijk

Tijdens deze dag wordt vanaf 12.00 uur live muziek verzorgt door “Elckerlyc Speellieden” geheel in klederdracht o.l.v. Nico Haneveld, en is een geheel vernieuwd deel van de expositietuin / sfeertuin geopend. Deze tuin is ingericht met prachtige tuinkunst en decoratieve elementen.  Ook worden oude gebruiksvoorwerpen en gereedschappen tentoon gesteld.

Op het sfeervolle terras terras kunt u heerlijk genieten van een drankje. Speciaal op deze dag is er koffie met appelgebak voor € 3,00.

Een mooi moment om kennis te maken met de Kerckhoeve Oisterwijk, Kerkhovensestraat 59, Oisterwijk, op zondag 9 september van 11.00 tot 17.00 uur.