banner

Geslaagde Open bedrijvendag een feit


Zaterdag 8 september namen 28 ondernemers van het bedrijventerrein Kreitenmolen deel aan de allereerste Open Bedrijvendag.

De ondernemers kijken terug op een geslaagde middag: ‘We hebben veel mensen mogen verwelkomen. Het publiek bleek geïnteresseerd en verbaasde zich over de diversiteit en veelheid aan ondernemingen op het bedrijventerrein in Udenhout.’ De bedrijven hebben zelfs burgemeester Weterings mogen ontvangen. Hij kwam op persoonlijke titel een kijkje nemen en was zeer geïnteresseerd in wat er allemaal te zien en te beleven was.

Tijdens deze Open Bedrijvendag werd het ‘Oh zit dat zo-spel’ door veel mensen gespeeld. Iedere ondernemer had een vraag over zijn product, dienst of bedrijf aangeleverd. Deze konden in het spel beantwoord worden. Nieuwsgierig? De vragen, antwoorden en uitslag zijn, net zoals de foto’s, te vinden op www.kreitenmolenvitaal.nl/bedrijvendag

Delen: