banner

Buurtbewoners vieren jubileum van Frans van de Oisterwijkse plantsoenendienst


Buurtbewoners in de wijk Westend in Oisterwijk feliciteerden vandaag ‘hun’ plantsoenendienst-medewerker Frans de Laat met zijn 40 jarig dienstjubileum bij WSD. Dit wordt vrijdag 14 september officieel gevierd.

Van harte gefeliciteerd Frans! (Foto: Henny van Herck).

‘Frans werkt bij het groenonderhoud en de wijkbewoners zien hem dagelijks met zijn vaste ploegmaten Jarno en Akkie aan het werk. Collega Jos rijdt rond en stuurt aan. Een gezellig team dat op zijn tijd een praatje maakt en altijd blij is met een hartelijke groet!’ aldus wijkbewoonster Henny van Herck. ‘Frans wordt ook erg gewaardeerd door zijn collega’s. Hij is altijd al vroeg, om 7.00 uur als eerste bij de werkkeet, en zorgt dat er voor zijn collega’s verse koffie is voordat het werk begint. Collegialiteit voorop. Deze heren weten van aanpakken en dat is te zien in de wijk!’

Daarom hebben de wijkbewoners hen, en in het bijzonder Frans, vandaag in het zonnetje gezet. Met een welgemeend ‘dank je wel voor jullie dagelijkse inzet!!’

Het wijkteam van de WSD en een aantal buurtbewoners, met de jubilerende Frans in het midden (Foto: Henny van Herck)

DTZ logo low