banner

Bezoek het Parelmoer Tonpratersgala in Oisterwijk


Zondag 4 november is er weer een Parelmoer Tonpraoters Gala van c.v. De Zotte Mulders in Oisterwijk.

Genieten van gewauwel bij de sauwel van het Parelmoer Tonpraters Gala (Foto: Matheu Arts)

c.v. De Zotte Mulders houdt op zondagmiddag 4 november het welbekende Parelmoer Tonpraoters Gala in wijkcentrum De Waterhoef in Oisterwijk, met de beste tonpraters uit Brabant! Dit jaar zijn aanwezig: Cees Coolen (Tilburg), Rob Scheepers (Helmond), Hans Keeris (Knegsel), Ben van Versangen (Gemonde), Hans Verbaarschot (Deurne) en Rien van genugten (St. Oedenrode).

Het tonpratersgala gala begint om 14.00 uur, de zaal is open vanaf 13.30 uur. Kaarten kosten 10,00 EURO. Alleen te koop in de voorverkoop. De voorverkoopadressen zijn: Tabakspeciaalzaak Paymans, Dorpsstraat 31 en De Waterhoef, Terburghtweg 100 Oisterwijk. Voor grotere aantallen kunt u mailen naar info@dezottemulders.nl