banner

Automobilist rijdt hek uit parkeergarage in Oisterwijk


Vanmorgen omstreeks 11:45 uur heeft een automobilist bij het inrijden van een garage aan de Vloeiweg in Oisterwijk het hek er uit gereden.

Het toegangshek is vernield (Foto: Toby de Kort)

Om de parkeergarage in te komen moet je via een steile helling naar beneden rijden. Vermoedelijk heeft de bestuurder hierbij het gaspedaal gebruikt in plaats van de rem. Hij reed dwars door het toegangshek heen, ramde een muur en kwam tegen een betonen pilaar tot stilstand.

Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De man is behandeld door ambulancepersoneel, maar heeft geen ernstige verwonding. De bestuurder en getuige zijn wel hevig geschrokken. De schade aan het voertuig en aan het hekwerk is groot. De politie onderzoekt de zaak.

Flinke schade aan de auto (Foto: Toby de Kort).