banner

Auto doorgereden na aanrijding fietser Oisterwijk (Update)


Vanavond omstreeks 21.50 uur heeft er een aanrijding plaats gevonden tussen een pizza bezorger en een auto op de Waterhoefweg in Oisterwijk. 

De pizza bezorger kwam rond 21.50 uur aan bij het adres waar de pizza bezorgd moesten worden. De bezorger had de pizza in zijn hand toen hij plots werd aangereden door een auto. De auto ging er met hoge snelheid vandoor richting de Terburghtweg in Oisterwijk. Dezelfde automobilist heeft vermoedelijk nog een andere auto beschadigd.

Pizza bezorger aangereden in Oisterwijk (Foto Toby de Kort)

De pizza bezorger is door de ambulancedienst ter plaats behandeld. Ze raakte lichtgewond. De politie heeft met diverse wagens de buurt uitgekampt opzoek naar de auto. Een getuige zou de auto gezien hebben aan de Terburgtweg, maar bij aankomst bij dat parkeervak was de auto verdwenen.

Waarom de auto er met hoge snelheid vandoor ging is nog onbekend. De politie onderzoekt de zaak, spreekt ook met getuige en kijkt camerabeelden terug.

Iets na 23.00 uur is de politie wederom in de wijk, waarom is nog onduidelijk.


Update: bericht van Politie

De 20-jarige pizzabezorgster is lichtgewond geraakt bij het verkeersongeval op de Waterhoefweg. Een automobilist reed tegen haar bromfiets aan die daardoor tegen haar aanviel. Een paar minuten daarvoor werd een doorrijding gemeld op de Terburghtweg. Daarbij werd een geparkeerde auto beschadigd. Wellicht gaat het om de dezelfde dader. Het zou mogelijk gaan om een oud model BMW of een Volkswagen Polo.

Een 21-jarige bewoner aan de Terburghtweg hoorde kort hiervoor rond 21.45 uur een harde klap. Hij ging naar buiten en zag dat zijn auto beschadigd was. Zijn spiegel was er af en er zaten krassen op de linkerflank. Een voorbijganger die zijn hond uit liet vertelde hem dat de schade was veroorzaakt door een auto die was doorgereden in de richting van Boxtel. Aan het einde van deze weg kan men richting de Waterhoefstraat rijden, alwaar even later de pizzabezorger werd aangereden.  
 

Tips?
De politie zoekt getuigen!
Bel politieteam Groene Beemden via 0900-8844 of WhatsApp 0612207006, anoniem kan ook via 0800-7000.

Delen: