banner

Resultaten paardrijden Oisterwijkers stromen binnen


Dit weekend mochten we al een kampioene presenteren; vandaag hebben we nog een paar behaalde resultaten van Oisterwijkers:

India van Lokven

Afgelopen zondag werd India van Lokven 5e op het NK dressuur in Ermelo,klasse Z1. In de eerste fase behaalde zij met haar pony Crackster S een hele knappe 2e plaats van de 20 starts. Hierdoor mocht ze in de middag nog een proef rijden, uiteindelijk mocht ze zichzelf 5e van Nederland noemen!

Nikki van Berkel (Foto: Martin van Deelen )

Nikki van Berkel uit Oisterwijk is met haar Pony Macho zaterdag 25 augustus bij het NK dressuur 2e geworden, en daarmee reserve kampioen van Nederland in de categorie L1-DE. Na kringkampioen en Brabants Kampioen is dit een mooie prestatie.

Nikki van de Borne

De Oisterwijkse Nikki van de Borne (17) heeft in het hoogst haalbare niveau bij de pony’s Z2 zaterdag een plaats in de finale weten te behalen. Tijdens deze finale proef, de kür op muziek, is zij op een 7de plaats geëindigd. Op nog geen procent verschil kon zij zich meten aan de combinaties die 2 weken geleden op het EK Nederland hebben vertegenwoordigd!