banner

Installatiebedrijf Aaristos verzet bakens in Energieadvies


Installatiebedrijf Aaristos Energieadvies & Installaties speelt in op de aanhoudende groei in de bouw en is sinds kort naast Oirschot ook gevestigd op een locatie in Liempde. Terwijl de locatie in Liempde het accent legt op de Brabantse gemeenten langs de A2, richt de locatie in Oirschot zijn pijlen op Moergestel en Oisterwijk.

Aaristos timmert hard aan de weg. Ze is specialist in het verhogen van gebruikscomfort en behaaglijkheid van woningen en kleinschalige bedrijfspanden op een energiezuinige manier. Dit geldt niet alleen voor toepassingen voor verwarming, maar ook voor water en sanitair. Aaristos blijft zich ontwikkelen. Door de steeds groter wordende vraag naar energiebesparende oplossingen als warmtepompen en zonneboilers bedienen zij steeds meer klanten in de regio en daar buiten. “We merken dat mensen bij energiebesparing vaak alleen denken aan LED lampen en zonnepanelen. Simpelweg omdat kennis ontbreekt of omdat men het bestaan van oplossingen als een warmtepomp of zonneboiler niet kent. Terwijl het rendement van deze twee oplossingen hoger ligt en voor deze producten ook nog eens een subsidieregeling geldt”, vertelt eigenaar Arthur Klompers Ontwikkelingen in de installatiebranche gaan razendsnel.

Aaristos werkt aan duurzame energie…

Voorbeelden als gasloze woningen, nul op de meter, energie neutrale woning en regenwater ontkoppelen van het riool vereisen een andere benaderingswijze. Aaristos Energieadvies & Installaties ontwikkelt mee en onderscheid zich door uit te groeien van installateur naar energieadviseur. “Onder andere woonsituatie, levensfase, gasverbruik, water verbruik vereisen een grondige analyse voordat er over een product gesproken kan worden”, aldus Klompers. “Het installatie aandeel in de bouwomgeving wordt steeds groter. De installateur is degene met antwoorden op energievraagstukken en wordt steeds belangrijker in de bouwomgeving. Voor al dat soort vraagstukken kun je bij ons terecht”.

Eén voorbeeld is de A tot Z renovatie van badkamers. Consumenten geven hun opdracht bij één partij. Alles wordt geregeld en de klant is daarmee ontzorgt. Mede-eigenaar Arno Klompers: “We zorgen ervoor dat vanaf dag één tot en met de oplevering de opdrachtgever er geen omkijken naar heeft. Van verwijderen van tegels tot volledig opnieuw getegeld met de sanitaire toestellen op de gewenste plaats. Alles netjes achtergelaten voor een tevreden klant”. Energiezuinige aspecten zijn ook hierbij belangrijk. Zoals het kiezen voor waterbesparende kranen en een inbouwreservoir waarbij toiletspoelingen tot een minimum beperkt kunnen worden.

“Duurzaam beter” met deze slogan verkoopt en installeert Aaristos naast duurzame energiebesparende oplossingen alle elementen van de installatietechniek. Verwarmingsinstallaties, koper en zinken dakgoten, sanitair en ook hoogrendement CV ketels. Het installatiebedrijf richt zich daarbij op verbouw, renovatie en nieuwbouw en zet zijn deskundigheid in om meer mensen in de regio kennis te laten maken met besparingsmogelijkheden. Goed advies is hierbij het sleutelwoord.

Aaristos Energieadvies & Installaties, gevestigd in Oirschot en Liempde met een regionale functie verzorgt installaties op het gebied van duurzame energie, loodgieterswerk, centrale verwarming, regenwaterafvoer tot en met complete badkamers. Aaristos verhoogt het gebruikscomfort en de behaaglijkheid in woningen en gebouwen van haar particuliere en zakelijke relaties en streeft daarbij een bijdrage te leveren aan een duurzamere samenleving. Dagelijks wordt duurzaamheid, kennis en vakmanschap met elkaar verbonden. In zowel renovatie als nieuwbouw; voor particulieren en het Midden en Klein Bedrijf Aaristos is één van de weinige, zo niet als enige in de regio KvINL Erkend installateur op het gebied van zowel gasinstallaties, verwarmingsinstallaties, rioleringsinstallaties als waterinstallaties. Voor meer informatie kijk op www.aaristos.nl en www.facebook.com/aaristos.nl, mail naar info@aaristos.nl of bel 06 194 100 32.