banner

GUO brengt bezoek aan Oisterwijkse huiskamers


Concertorganisatie Groeten Uit Oisterwijk zoekt vier muziekliefhebbers in Oisterwijk die in september 2019 hun huiskamer beschikbaar willen stellen voor een huiskamerconcert. GUO opent haar concertserie 2019/2020 namelijk met een dag waarop muzikanten akoestische zit-/luisterconcerten geven op vier bijzondere locaties in Oisterwijk. Dat kunnen huiskamers zijn, maar ook suggesties voor andere bijzondere plekken zijn welkom.

Wouter Vandenabeele

In elke huiskamer geeft een solist of duo vier miniconcertjes van twintig minuten aan kleine groepjes luisteraars. De groepjes rouleren wandelend van huiskamer naar huiskamer. Ter afsluiting ontmoeten ze elkaar in GUO-concertlocatie Boschoord aan de Gemullehoekenweg. Daar geeft een groter muziekgezelschap een slotconcert voor alle deelnemers.

Uiteenlopende muziekgenres

De optredende solisten en duo’s bespelen uiteenlopende muziekgenres. De huiskamers hoeven niet aan veel eisen te voldoen. Wel moeten ze op wandelafstand van elkaar liggen, dus binnen Oisterwijk. De concertjes vinden plaats op een zondag in september 2019. Ze beginnen in de late ochtend en eindigen halverwege de middag. Daarna volgt het grotere slotconcert in Boschoord.

Oisterwijkse muziekliefhebbers die hun huiskamer beschikbaar stellen, krijgen gratis toegang tot het slotconcert. Vanwege de voorbereidingen voor GUO moeten muziekliefhebbers voor een miniconcertje in hun huiskamer of op een andere bijzondere plek zich nu al melden. Dat kan  per mail bij groetenuitoisterwijk@home.nl. Een GUO-vrijwilliger neemt dan contact met u op om u nader te informeren en om uw vragen te beantwoorden. U kunt ook bellen: 013 – 5210175.