banner

Burgemeester worden? Petje Af vertelt je hoe!


Op 16 september gaat weekendschool Petje af ook in Oisterwijk van start. Petje af helpt kinderen van groep 7 en 8 om hun talenten te ontdekken.

Misschien mag je wel aan tafel bij de burgemeester, of een dagje mee op pad, en leer je over zijn vak of dat van een minister!

Petje Af doet dit door praktijkgericht onderwijs, dus geen boeken, schriften of proefwerken. Wat dan wel? In 28 zondagen behandelen ze zeven verschillende beroepen. Elk beroep staat vier zondagen in de schijnwerpers. De kinderen zijn daarbij actief bezig: een artikel voor een krant schrijven, een film maken of bij de supermarkt achter de kassa zitten. Professionals vertellen over hun beroep, ze bezoeken bedrijven, ontdekken musea en gaan zelfs met de burgemeester op pad.

Meedoen!

Heb jij zin om mee te doen met Petje af? Meld je dan aan via www.petjeaf.nl/oisterwijk. Je krijgt dan een uitnodiging om samen met je ouders op sollicitatiegesprek te komen.

Petje af Oisterwijk is ook nog op zoek naar vrijwillige coaches om de kinderen op zondagen te begeleiden. Heb je interesse, of ken je iemand die hiervoor geschikt is? De vacature staat ook op  www.petjeaf.nl/oisterwijk.

 

DTZ logo low