banner

Burgemeester Oisterwijk opent kunstgrasveldje in De Dommel


Burgemeester Hans Janssen heeft afgelopen zaterdag 25 augustus het buurtfeest in De Dommel bezocht. Recent werd daar een kunstgras- speelveldje aangelegd.

Naar aanleiding van een brief van de buurt, aan de Burgemeester, met het verzoek het gras op te knappen, is een kunstgras-speelveldje gerealiseerd. Om hem te bedanken, werd de burgemeester uitgenodigd voor het jaarlijkse straatfeest. Het straatfeest was een groot succes, en de burgemeester werd door de jeugd feestelijk ontvangen.

 

Burgemeester Hans Janssen te midden van de buurtjeugd.

Wil jij ook iets doen met je buurt?
Gezamenlijk iets doen, onder genot van een drankje en hapje gezellig onze contacten te bevestigen en te versterken. Wil jij samen met je buren (je naaste-, overliggende- of achterburen) iets leuks organiseren? Heb je tips, hulp of een beetje extra geld nodig? Mail of bel met Jack van Maris en vertel uw idee en bekijk samen wat er mogelijk is. 013 – 528 40 80 buurtaanz@contourdetwern.nl Aanmelden kan via dit formulier.

DTZ logo low