banner

Bunders voetballers gaan met gestrekt been erin…


Met gestrekt been erin…

Nee niet echt natuurlijk, maar het Bunders elftal is wel op zoek naar gedreven voetballers, globaal tussen de 30 en 45 jaar oud, om een keer in de twee weken te voetballen. Sportiviteit en liefde voor het spelletje is het allerbelangrijkst. Gezellig zondags ’s morgens meestal om 9.30 uur zodat er nog genoeg van de zondag overblijft voor bijvoorbeeld vrouw en kinderen.

Het eerdere voetbalteam van de Bunders

Bunders Voetbal bestaat inmiddels 45 jaar en ze willen nog jaren gezellig doorgaan. Nu hebben ze 13 kernleden; met 4 extra spelers en een keeper is de continuïteit gewaarborgd. Wonen in de Bunders is leuk, maar geen must! Inmiddels hebben ze alle andere wijkvoetbalverenigingen binnen Oisterwijk overleefd, en hebben ze leden uit Goirle en zelfs Tilburg.

Kom kijken of meespelen, op zondag 2 september om 09.30 uur, veld Audacia, tegenstander VOK 82. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jan van Veggel via 06-12998613, Michael Brekelmans via 06-53761796 of Karel Verkerk 06-29029310.