banner

ZomerOrkest Nederland naar Den Boogaard Moergestel


Nu de temperatuur al enkele weken richting de 30 graden stijgt krijg het ZomerOrkest de zomer in de bol! Dit kan maar één ding betekenen: de tournee komt eraan. Zij hopen jou, als ZON aanbidder, tijdens één van deze concerten te mogen begroeten.

Het Zomerorkest komt naar Tiliander Oisterwijk.

Het Zomerorkest komt er aan

Dit jaar zal het orkest gedirigeerd worden door Paul van Gils en Vera Hofman. De solist van dit jaar speelt Euphonium, deze getalenteerde dame genaamd Gerbrich Greidanus komt all the way from Friesland. Het compositiewerk ‘Prince Maurice’ beloofd een filmisch spektakel, geschreven door Oisterwijker Ron van Riel.

Donderdag 2 Augustus | 20:00 | Vrienden van… Concert! in Theater Den Boogaard in Moergestel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *