banner

Verkeer Opfriscursus voor ouderen in Oisterwijk


Bent u inwoner van de gemeente Oisterwijk, Moergestel of Heukelom en wilt u als ervaren verkeersdeelnemer ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de laatste verkeersregels? Grijp nu uw kans! In 3 bijeenkomsten van 2 uur wordt u onder leiding van een deskundige voorlichter van Veilig Verkeer Nederland bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. Meld u aan voor deze opfriscursus die bedoeld is voor verkeersdeelnemers van 50 jaar en ouder.

Waarom een opfriscursus?
Verkeersregels veranderen; telkens een klein beetje. Dus ook nadat u uw rijbewijs heeft behaald. Nieuwe verkeersborden, snelheden, wegmarkeringen en bijvoorbeeld voorrangsregels.
Wist u dat veertig procent van de verkeersregels in de afgelopen vijftien jaar is aangepast? Het is voor iedere automobilist daarom belangrijk om veranderingen in de verkeersregels bij te houden. Met de online Verkeerstest van Veilig Verkeer Nederland https://opfriscursus.vvn.nl/v/start ontdekt u snel en eenvoudig of uw kennis van de verkeersregels nog up to date is.
Valt het aantal juiste antwoorden tegen? Dan is een VVN opfriscursus een goede vervolgstap. De bijeenkomsten hebben een informatief karakter en er is geen examen aan verbonden. Is dit iets voor u? Meld u zich dan aan met behulp van de inschrijf bon hieronder. Ook dit jaar is er voor alle deelnemers aan deze cursus de mogelijkheid om zich (geheel vrijblijvend) aan te melden voor een individuele praktijkrit in de eigen auto. Verdere informatie hierover ontvangt u tijdens de cursus.

De 1e cursus is op donderdag 6, donderdag 13 september en dinsdag 18 september 2018 van 09.30 tot 11.30 uur in Oisterwijk; u wordt geacht alle 3 de data aanwezig te zijn.
De 2e cursus is op de donderdagen 6, 13 en 20 december 2018, ook van 9:30 tot 11.30 uur in Oisterwijk.

Inschrijven
Stuur vóór 1 augustus a.s. onderstaande ingevulde bon naar: VVN, Tilburgseweg 55, 5061 CA Oisterwijk. U ontvangt daarna een bevestiging en voor aanvang van de 1e cursusdag een uitnodiging met de locatiegegevens (Wijkcentrum de Waterhoef).
Heeft u nog vragen dan kunt u bellen naar: Boudewijn Pijnappel, 06 – 15 01 01 59

INSCHRIJFFORMULIER

Voorletters: …………………………………………………………………………………
Naam: …………………………………………………………………………………
Adres: …………………………………………………………………………………
Postcode en plaats: …………………………………………………………………………………
Telefoonnummer: …………………………………………………………………………………
Geboortedatum: …………………………………………………………………………………
Mailadres: …………………………………………………………………………………

Versturen naar: VVN Tilburgseweg 55 5061 CA Oisterwijk
of per mail naar: bj.pijnappel@home.nl