banner

Trauma heli in Moergestel (+ Film)


Zondagmorgen om 6.30 uur rukten de hulpdiensten uit voor een medisch incident aan de Schoolstraat in Moergestel. Twee ambulances, politie en een traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen.

Traumaheli in Moergestel (Foto Rick Denissen).

De opgeroepen traumahelikopter is geland in een klein weilandje aan het Torenpad, midden in het centrum van Moergestel. De politie heeft de arts van de traumahelikopter naar het incident begeleid. Hiervoor moest eerste over twee hekken worden geklommen.

Het personeel van de ambulance heeft het slachtoffer behandeld. Hierna is het slachtoffer per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De traumahelikopter is vervolgens teruggevlogen naar de vliegbasis in Volkel. Wat er zich precies heeft afgespeeld is niet bekend.