banner

India van Lokven Brabants kampioen paardensport


Afgelopen zaterdag waren de Brabantse Kampioenschappen voor de paardensport met dressuur en springen in Stevensbeek. India van Lokven, ze rijdt met haar pony Crackster S al enige jaren bij Manege het Halster in Oisterwijk, werd hierbij kampioen van Brabant.

India van Lokven Brabants kampioen paardensport

India krijgt in Oisterwijk les van Kim Leduc en Bjorn Berkelmans, en van Yvonne Copal in Biest Houthakker. Ze rijdt in de klasse DE-Z1 dressuur en is erg fanatiek en gedreven. Tijdens de Brabantse kampioenschappen moest India het opnemen tegen een sterk deelnemersveld. Het was een spannende wedstrijd, maar door een keurig gereden proef is India Kampioen geworden van Brabant. Een prestatie waar ze trots op mag zijn! Op 25 Augustus mag India Brabant vertegenwoordigen op de Nederlandse kampioenschappen te Ermelo. We wensen haar daar alvast veel succes voor!