banner

Welkom bij Schooljaarfeest Kikkenduut Oisterwijk


Zaterdag 30 juni is het eindelijk zover: het grote Kikkenduut schooljaarfeest !

Schooljaarfeest Kikkenduut Oisterwijk

Het feest wordt om 12 uur geopend. Daarna staan allerlei leuke activiteiten gepland, zoals spelletjes, luchtkussens, schminken en theater. Traditiegetrouw wordt groep 8 rond 3 uur ‘s middags door de motoren opgehaald en uitgezwaaid. Daarna feest iedereen nog even door met een loterij met leuke prijzen voor de kinderen en gelegenheid om een gezellig drankje te nuttigen. Rond 5 uur ‘s middags is het schooljaarfeest afgelopen.

Uiteraard is er de hele middag gezorgd voor lekkere hapjes en drankjes. De kinderen van de Kikkenduut krijgen een kaart mee naar huis. Met deze kaart krijgen ze gratis drinken en eten, kunnen ze aan de spellen mee doen en aan de loterij.

Anderen kunnen natuurlijk ook naar dit schooljaarfeest komen. Er zijn een beperkt aantal extra kinderkaarten beschikbaar. Deze kaarten zijn tijdens het feest voor 5 euro te koop bij de bar. Als de kinderen of ouders het leuk vinden dan mogen ze natuurlijk verkleed komen. Het thema is “Reis rond de Wereld” dus daar kun je alle kanten mee op.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *